Revisor Flemming Nordly

Startside Profil Ydelser Priser Tidsplan Kontakt

 

 

Bogføring
Vejledning
Årsregnskab
Indhold årsregnskab

Ydelser:

Når du vælger mig som revisor, er det en totalløsning, du får. Det betyder, at jeg både udarbejder bogføringen og årsregnskabet. Herved opnås det bedste overblik over din virksomheds samlede økonomi samt det højeste faglige niveau for indholdet i årsregnskabet.

For den enkelte udarbejder jeg følgende:

  • Evt. forskudsopgørelse for tilpasning af skatten, så store restskatter undgås.
  • Bogføring/momsregnskab hvert kvartal med PDF-filer af saldobalance, kontospecifikationer, posteringsjournal samt mail med skema med momstal for indberetning til SKAT og oplysninger vedrørende bogføringen, der bl.a. fortæller dig, om du betaler for meget eller for lidt i B-skat.
  • Årsregnskab indeholdende bemærkninger, virksomhedens udvikling (grafisk), resultatopgørelse, skattemæssige korrektioner til resultatopgørelsen, balance, regnskabsoplysninger, beskatning vedrørende virksomhed - herunder eventuelt virksomhedsordning, opgørelse af skattepligtig indkomst og skattemæssig formue samt noter. Jeg indberetter regnskabsoplysninger samt private indkomster, fradrag m.v. til SKAT. Herudover udarbejder jeg mail med årsopgørelse indeholdende beregning af slutskat m.v. eller skatteberegning samt oplysninger bl.a. om betaling af evt. restskat, således at procenttillæg minimeres.